DOLAR

• Osmaniye
  • Düzce

YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOŞUSU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yurtbaşı Belediye Başkanlığı Koşusu’nu bu yıl Selami Nural’ın sahibi olduğu ve jokeyliğini Ferit Yardımcı’nın yaptığı Kurtuluş Anadolu kazandı.
Elazığ hipodromunun en önemli yarışlarından biri olan Yurtbaşı Belediye Başkanlığı adına düzenlenen yarış 22 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirildi. 3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus, kum pistte 2000 metre mesafede koşulan yarışı Selami Nural’ın sahibi olduğu ve jokeyliğini Ferit Yardımcı’nın yaptığı Kurtuluş Anadolu kazandı.
BAŞKAN DOĞAN: ELAZIĞ HİPODROMU BELDEMİZİN KALBİDİR
Bugün her yıl yapılan Yurtbaşı Belediye Başkanlığı Koşusu’nu gerçekleştirdik. Yurtbaşı Beldemizde bulunan Elazığ Hipodromumuz bizim için çok değerli. Adeta beldemizin kalbi durumunda. Hipodromumuzun varlık fonuna devredilmesiyle biraz burukluk yaşıyoruz. Ancak bu konuda ciddi çalışmalarımız var. İnşallah bugünkü coşkuyu kısa bir süre sonra mutlu bir şekilde yaşayacağız. Bu vesileyle kazanan atın sahibi Selami Nural’ı ve Jokey Ferit Yardımcı’yı tebrik ediyor, katılım sağlayan tüm il protokolümüze teşekkür ediyorum dedi.
Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik ise uzun yıllar boyunca Elazığ Hipodromu’nda daha güzel koşular ve kupalar düzenleyeceklerini temenni ederek kazanan atın sahibi Selami Nural’ı ve Jokey Ferit Yardımcı’yı tebrik etti.
Yarış sonrası Şeref Tribünü’nde düzenlenen törende, Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, kazanan atın sahibine vekaleten Ş. Muzaffer Yardımcı’ya kupasını takdim etti.

YORUMLAR

En az 10 karakter gerekli